Vi kan forenkle regnskapet ditt!

«Jeg tok i bruk løsningene til Tind og sparer minst 5 timer i uken på regnskap i forhold til tidligere når jeg gjorde ting manuelt. Det sparte tiden bruker jeg på familie og venner»  – utsagn fra en fornøyd kunde

Bli kvitt papir – bruk hylleplassen til noe annet

Tenk deg en hverdag der det kommer papirfaktura i posten fra en av dine leverandører. Papirfakturaen er pakket inn i en konvolutt og frankert med kr. 13 i frimerker. Fra leverandøren puttet den i postkassen har det kanskje gått noen dager. Du åpner, kaster konvolutten i bosset og legger papirfakturaen i bunken som vokser og vokser. I løpet av uken har du planer om å betale disse fakturaene.

Noen dager senere

Etter arbeidstids slutt setter du deg foran pc’en, logger inn i nettbanken og begynner å legge inn kontonummer, beløp, KID, forfallsdato og trykker «godkjenn». Etter hvert som du har betalt legger du fakturaene inn i en perm, skriver ut alle utbetalinger og innbetalinger fra nettbanken, kontoutskrifter fra banken, og en kopi av de fakturaene du har sendt til kunden siden sist. Du må jo gjøre klart regnskapet til regnskapsfører slik at de kan få bokført og beregnet momsen. Fristen nærmer seg og du er kanskje (som vanlig?) ute i siste liten.

Er din hverdag slik, sier du?

Teknologien går fremover. Ta den i bruk

Husker du da betaling kunne gjøres som brevgiro. Det ble sett på som et fremskritt i forhold til tidligere muligheter når betaling over skranke var det eneste mulige. Det er ikke så veldig lenge siden, men det føles likevel lenge siden. For den teknologiske verden har gått fremover. Nå har vi nettbank, og sannsynlig er du sjeldnere i banken i dag enn du var bare for noen år siden.

Hvorfor ikke tenke nytt i forhold til regnskapsføring også, og ta i bruk de nye mulighetene som teknologien skaper? Hvorfor skal du bruke din tid på oppgaver du kan få med på kjøpet når du likevel engasjerer en regnskapspartner? Det eneste du trenger er å stille krav til din regnskapsfører at du ønsker å jobbe på en annen måte. En måte som sparer deg for tid og samtidig øker kvaliteten på regnskapet.

 

Unngå å gjøre ting dobbelt

Du ønsker at oppgaver bare skal gjøres en gang. Du ønsker oversikt og du ønsker kontroll, men du ønsker ikke å betale mer enn du gjør i dag.

Med moderne og tidsbesparende løsninger har vi det du trenger. Vi forenkler dine økonomi- og regnskapsprosesser slik at du er ajour. Ta kontakt med Knut Haddal på 905 83 927

Del dette innlegget

Leave A Comment