Valg av økonomisystem – hva er viktig for deg?

Det er du som velger ditt system!

Etter hvert som teknologien gjør det mulig, er det flere og flere som har en oppfatning av hva økonomisystemet skal hjelpe med slik at man får bedre oversikt og kontroll i egen bedrift. De siste årene har de skybaserte systemene tatt mer og mer over, men samtidig er det svært mange som kjører på eldre teknologiske løsninger. Det viktigste å huske er at du må velge det systemet som hjelper deg til å få kontroll og ta gode beslutninger.

Vi hjelper deg uavhengig av system

Helt fra starten har vi vært svært interessert i system og teknologisk utvikling. Det er derfor vi behersker mange systemer, og også evner å lære nye systemer raskt. Dersom du ikke har spesielle ønsker vil vi tilby deg et regnskapssystem på web. Vi har vært brukere av web baserte regnskapssystem siden 2012. Men du trenger ikke velge et system fra oss. Mange av våre kunder eier sine egne systemer. Da utfører vi våre tjenester enten hos kunde eller via en oppkopling fra kontoret. Vårt kjerneprodukt er fortsatt, og vil alltid være vår kompetanse.

Regnskapssystem i skyen – systemer vi tilbyr

Xledger:  Det nærmeste du kommer et komplett forretningssystem i skyen.  Systemet passer utmerket for konsern og har stor fleksibilitet og tilpasningsmuligheter. Råsterk på analyse.

Poweroffice GO :  Et system med innbydende og enkelt brukergrensesnitt, som i tillegg har mange integrasjonsmuligheter mot ulike bransjesystem. Passer for mindre og lite komplekse selskaper.

Uni Economy:  Er i samme kategori som Poweroffice GO, og gir deg oversikten du trenger.

Regnskapssystem på server som vi jobber med

UniMicro V3: – Et system med masse funksjonalitet, som opp gjennom årene har fått flere moduler og tilpasninger.  Vi bruker dette spesielt på bedrifter som har behov for prosjektregnskap og benytter Uni Contracting og Mobile Worker timeregistrering.

Visma Business:  – Kanskje det økonomisystemet som fortsatt har flest brukere i Norge.  Har på samme måte som UniV3 gjort tilpasninger for å tilpasse økende krav til brukergrensesnitt mot sluttbruker. 

Velg oss uansett krav til system

Det du skal vite, er at uansett hva du ønsker så er vi her for å hjelpe deg med å få økonomisk kontroll og oversikt.  Hva kan vi hjelpe deg med? – ta kontakt med Knut Haddal på 90583927 eller send en epost til knut@tindok.no

Del dette innlegget

Leave A Comment