Spar tid og penger – kom hjem til ferdig utfylt reiseregning!

Manuell administrasjon av reise- og utleggsregninger koster altfor mye. I tillegg er det alltid vanskelig å finne alle kvitteringene når du endelig tar deg tid til å samle dem sammen. Sannsynligvis sitter du og river deg i håret, og lover deg selv at «neste år skal jeg bli flinkere».

Som regnskapsfører får vi ofte inn halvveis utfylte reiseregninger lenge etter at vi burde hatt dem. Og det er vel ikke til å stikke under en stol at mange også har mangler som enkelt kunne vært unngått, dersom man etablerte nye rutiner for dokumentasjon av utlegg og reiser.

Kutt kostnader og spar tid med et mobil- og nettbasert system for reiseregninger og utlegg. 

Systemet vi bruker er enkelt, og du styrer alt med mobilen ved å sende korte meldinger enten som sms eller mms. Etter hjemkomst logger du inn på web og godkjenner. Da kommer reiseregningen til oss for videre behandling i regnskapet.

Lager du deg en rutine der du gjør jobben når du er underveis, vil systemet så å si ha fylt ut reiseregningen din ferdig når du kommer hjem og skal godkjenne den. Du slipper også å holde styr på diettsatser og andre formalkrav. Alt dette er bygget inn i systemet slik at det blir rett med en gang. I praksis betyr dette at etter du for eksempel har tatt taxi fra Bergen til Flesland, så tar du bilde av kvitteringen og sender en MMS til systemet idet du stiger ut av taxien. ­ ­­

Er du ikke så mye på reise, men kjøper en del på kort der du får småkvitteringer, er systemet like enkelt. Da slipper du at manglende kvitteringer som du ikke finner igjen, blir ført som et uttak på deg — med den konsekvens at dette senere må behandles som lønn.

Vi gjør regnskap enklere – med kvalitet – en kilde til lønnsomhet!

Ta kontakt med oss på post@tindok.no om du ønsker å få systemet demonstrert, så setter vi opp en avtale.

Leave A Comment