Et bedre liv med Poweroffice GO

 

En teknologisk revolusjon

Det siste tiåret har det vært et durabelig jordskjelv innen regnskapsfaget. Mulighetene man har for å anvende regnskapet som et nyttig og interessant (!) verktøy har blitt radikalt endret nærmest over natten. Årsaken til dette er en rivende teknologisk utvikling av regnskapssystemer. Ringpermer og papirarkiv er en saga blott, for alltid henvist til en ubetydelig parentes i historiebøkene. Muligheten for å tilpasse regnskapsføringen etter ditt eget behov er bedre enn noen gang, og de som fremdeles klamrer seg til gårsdagens nyheter vil raskt bli fraløpt i en verden hvor avgjørelser må fattes «on-the-go»

Men med et mylder av ulike systemer og tilbydere i markedet, kan man likevel risikere å komme skjevt ut fra hoppkanten, og velge et system som ikke oppfyller egne krav og forventninger. Man må ta et tidlig og bevisst valg for å legge optimalt til rette for egen bedrift.

Spar penger og frustrasjon – velg riktig

Man skal altså avgjøre hvilket program som skal benyttes, hvorfor det er det riktige for deg, og hvordan det best mulig kan anvendes for full utnyttelse.

Vi har valgt å bruke PowerOffice Go fordi vi mener dette systemet skaper verdi for deg som bedriftsleder. Det er tilrettelagt for alle bransjer, og for bedrifter i alle størrelser. Dette understrekes i Regnskap Norges årlige kåring av de beste regnskapsprogrammene, hvor PowerOffice i 2020 ble stemt frem til årets program for 3. gang på 4 år.

Hvordan kan så et riktig regnskapsprogram skape en reell verdi for deg? Det er jo ikke det som skaper omsetningen til selskapet, og du tenker kanskje at regnskapet bare er en kjedelig, tidkrevende og dyr byrde.  

Krav til et godt system

Uheldig valg av regnskapssystem kan også forsterke den negative opplevelsen, og være en kilde til stor frustrasjon. Det er helt avgjørende at programmet oppfyller følgende 4 kriterier for å være et godt styringsverktøy for bedriften, og dermed bli en ressurs med positivt fortegn:

  • Sanntidsinfo og tilgjengelighet – PowerOffice gir deg det du vil vite – NÅ! Regnskapet ditt er alltid oppdatert og tilgjengelig, når som helst og hvor som helst. Webløsningen gjør at du kan logge deg på og ha tilgang til nyeste informasjon både på kontoret og på fjelltur.

  • Fullstendighet og forståelighet – Det er viktig å få fatt i riktig informasjon så lett og fort som mulig, og en av styrkene til PowerOffice er at du selv styrer informasjonsflyten. En interaktiv forside gjør at du kan skreddersy hvilken informasjon som møter deg først, for eksempel resultat, kostnader og/eller banksaldo. Det brukes lettfattelige grafer og diagrammer som raskt oppsummerer situasjonen, mens enkle og intuitive rapporter gir god forståelse. Samtidig er et detaljert dypdykk i regnskapets tallhav bare er et fjærlett museklikk unna.

  • Automatisering – Det er definitivt slutt på tiden da regnskapsføreren satt bortgjemt bak permer og papirer på et avsidesliggende kontor, førte regnskapet for hånd i en diger bok, og på slutten av året etterlyste kvitteringen på kr 21,90 fra forrige februar. PowerOffice automatiserer en rekke prosesser for at regnskapet skal være løpende oppdatert til enhver tid. Integrert nettbank gir mulighet til å administrere inn- og utbetalinger uten å logge inn i nettbank. Fakturamottaket mottar dokumenter elektronisk, og fyller selv ut informasjon som konto- og KID-nr. Det er også innarbeidet integrasjoner mot hundrevis av andre undersystemer, som sørger for sømløs samhandlingmed eksempelvis kassasystemer, timeføring og sms-tjenester.

  • DialogAutomatiseringen fjerner «unødvendige» og tidkrevende oppgaver, og tar regnskapsfører inn i en langt mer nyttig rolle for deg; som sparringspartner og rådgiver. Tett samhandling med kvalifisert personell gjør det mulig å løse eller avklare utfordringer med en gang de oppstår. 

 

 

Det verdiskapende regnskapssystemet

Regnskapet skal skape verdi gjennom å være tilgjengelig, forståelig og anvendbart for deg. Kombinert med kvalifiserte rådgivere blir dette et verktøy som sørger for at selskapet ditt er funksjonelt, godt forberedt og fleksibelt.

Å kunne treffe gode, veloverveide avgjørelser på solid økonomisk bakgrunn er en klar og umiddelbar merverdi for enhver bedrift. I et lengre perspektiv kan det også bli en avgjørende faktor for bedriftens fremtid.

Ta kontakt

Velg PowerOffice. Vi hjelper deg med resten. Ta kontakt med Tony Andre Fagerthun – tony@tindok.no

 

Del dette innlegget

Leave A Comment