Os Hageservice AS er rigget for vekst

 

En kort presentasjon

Os Hageservice AS feirer 18 år og har de siste årene satt fokus på vekst.  Selskapet ble etablert av Tore Færevaag som er utdannet gartner. Selskapet utfører for det meste oppdrag for private som ønsker et vakkert og estetisk uteareal.  Gjennom TV-program som «Tid for hage» på TV2, er det flere av oss som har fått øynene opp for hva som er mulig å få til i hagen.  En økende interesse for utemiljøet er selvsagt veldig bra for Os Hageservice som kan anbefales på det varmeste.  I tillegg til å ta hånd om hele hageplanen med dertil løsninger i skifer, beplantning, murer og belegningsstein er de dyktige på å gi deg gode råd på veien.

Vekst krever aktsomhet

Når man i alminnelighet snakker om vekst er det vekst i omsetning som er det vanlige temaet.  Vi som jobber med økonomi prøver så langt det er mulig å predikere at vekst i omsetningen også må medføre tilsvarende vekst i resultat.  Dersom man ikke greier begge deler har man i realiteten bare eksponert seg for mer risiko, og den risikoen gir seg først utslag i svekket likviditet.

Når selskapet vokser er det flere ting som må håndteres, og det ikke alltid like lett å gjøre den jobben som kreves av ledelsen, rett og slett fordi man ikke har nok tilgjengelig tid. Man mangler også kanskje forutsetninger for å vite hva som er de viktigste prioriteringene.  Det er i disse situasjonen vi i Tind kan utgjøre den viktige forskjellen.

Hva gjør Tind Økonomi for Os Hageservice  –  Regnskapsføring, lønn og styrementor

Vi utfører alle de tradisjonelle tjenestene man normalt assosierer med en regnskapsfører.  Men i tillegg bruker Os Hageservice oss som styrementor for daglig leder. For oss er det en prioritert oppgave å levere merverdi til våre kunder. Dette gjør vi ved å stå side om side med grundere og daglige leder som vil at selskapene sine skal vokse og bedre sin lønnsomhet.  Gjennom de beste systemene og de beste hodene gir vi merverdi som kunden ser verdien av.

Os Hageservice har de siste 6 år hatt en gjennomsnittlig vekst på 24% pr. år, og de skal fortsette å vokse i årene som kommer. Har man ikke vært gjennom en slik vekstreise tidligere vil man erfare problemstillinger og utfordringer man kanskje ikke har de beste forutsetninger for å løse alene. 

For oss bygger all rådgivning på oppdaterte og riktige tall.  Det er derfor regnskapsproduksjonen er grunnmuren i alt vi leverer av tjenester.  

Prosjektregnskap viktig for de riktige diskusjonen

Fredag 10. januar 2020 hadde vi gleden av å delta på Os Hageservice sitt ledermøte med fokus på rutiner, strategi og mål for de neste årene.  På samlingene holdt vi et innlegg om viktigheten av gode prosjektregnskap og hvor fokus må ligge for å sikre at prosjektet gir den lønnsomheten som trengs for at selskapet skal få det budsjetterte overskuddet.

Forskjellen på et positivt eller et negativt resultat ligger i detaljene.  Det å identifisere driverne og jobbe med å forbedre disse hver eneste dag er ofte det som skiller de som lykkes i forhold til de som ikke lykkes.  

En spennende reise

Vi er stolte av å ha Os Hageservice som kunde i Tind Økonomi. Jobben har nettopp startet, men vi er takknemlige for at selskapet ser muligheten i et utvidet samarbeid med oss.  Dersom du ønsker å vite mer om Os Hageservice kan du besøke de på hjemmesiden – oshageservice.no

Dersom du ønsker en uforpliktende prat med oss i forhold til utfordringer du trenger bistand for å løse er du alltid velkommen til å ta kontakt med oss. 

Del dette innlegget

Published On: May 2018Comments Off on Os Hageservice AS er rigget for vekst