Øk inntjeningen – sett fokus på dine ansatte!

Vi er her når du trenger oss i saker som omhandler selskapets viktigste ressurs. Menneskene i din bedrift!

Å skape gode og ansvarsfulle team av ansatte er kanskje den viktigste arbeidsoppgaven du som leder har. Dette er ikke noe som skjer av seg selv. Det må jobbes med aktivt hver dag. Se på det som selskapets daglige treningsprogram for å bli bedre enn alle dine konkurrenter.

Det er kanskje lett å sette fokus på problemene som oppstår når man ikke har gjort jobben riktig?  Fravær, mistrivsel, sviktende produktivitet og arbeidsrelatert sykefravær. Dette koster penger, og da vekkes ofte oppmerksomheten fra oss ledere. Det blir vanskelig å planlegge kapasitet, man taper dekningsbidrag og man får lønnskostnader en periode uten at det blir inntekter av det.

Ønsker du bistand til å sette personalområdet i et strukturert system er vi klar til å hjelpe. Med tydelige forventninger til ansatte tiltrekker du deg også de riktige menneskene. De du kan ta med deg i «krigen» for å nå selskapet sine mål. Ta kontakt for en gratis og uforpliktende prat med vår personalrådgiver.

Vi kan også hjelpe deg med den løpende regnskapsføringen der vi sørger for å automatisere og effektivisere produksjonen slik at vi bruker tiden på det som er verdiskapende for din bedrift.

Vi i Tind Økonomi gir deg tjenestene du trenger! Ta kontakt med Knut Haddal på 90 58 39 27. Sammen finner vi de beste løsningene!

Del dette innlegget

Leave A Comment