5 enkle grep til bedre lønnsomhet

Når du lykkes, så lykkes vi. Vi kan hjelpe deg med å forbedre din bedrifts lønnsomhet, og her er fem måter vi gjør det på:

1. Vi tilbyr deg programvare som forenkler forretningsdriften.

Web-baserte regnskapsprogrammer er fremtiden. Tilgjengelig der du er – via web eller telefon. Ta med deg regnskapet i lommen, og opplev fleksibiliteten og tryggheten av å få innsyn i regnskapet til enhver tid. Vi leverer våre tjenester med Xledger (www.xledger.no ), Poweroffice GO (www.poweroffice.no)


 2. Sett bort økonomioppgavene og bruk tiden din på ditt fag, og det du kan best.

Vi tror, at dersom hver og én gjør det man er best til, så vil summen av det vi skaper bli så optimalt som mulig. La oss tenke på det økonomiske, slik at du kan ha fokus på det du kan aller best. Vi digitaliserer og automatiserer prosessene, slik at flyten går problemfritt. Det blir slutt på papir som dekker kontorpulten, og betalinger som må punches manuelt i nettbanken. Dette sparer deg for mye tid – som du kan bruke på viktigere ting.


3. Du får bedre kontroll over selskapet, og kan ta beslutning tidligere.

Med våre systemer kan du holde deg oppdatert på økonomien på en mye enklere måte. Beslutningene kan tas raskere og riktigere. Du får rett og slett et konkurransemessig fortrinn. Dine konkurrenter må kanskje vente i månedsvis før de vet hva resultatet ble.


4. Prosessorienterte konsulenter som bidrar til bedre internkontroll. Lykkes du, lykkes vi!

Alle våre medarbeidere brenner for faget, og mulighetene vi har til å gi deg og ditt selskap mer igjen for pengene. Vår virksomhet handler om å sikre at prosesser flyter med minst mulig forstyrrelser. Derfor bygger alt vi gjør på en forståelse av din virksomhet. Vi merker fort hvor skoen trykker, og kan bidra i arbeidet med å finne løsninger som letter dette trykket – og gir deg bedre økonomi.

Vi tilpasser våre tjenester til det du har bruk for. Du trenger ikke kjøpe hele pakken for å bli kunde hos oss. Kanskje ønsker du å gjøre noe selv, eller kanskje ønsker du å sette bort alt. Det er du som bestemmer.


5. Vi tilbyr lederstøtte på personal og HR, slik at du er trygg på at dette blir ivaretatt.

Føler du deg utrygg på et stadig mer komplisert regelverk knyttet til ansatte og HR? Det er viktig å gjøre ting riktig for å minimere belastningen, både på bedriften så vel som den ansatte. Vi gir deg de rådene du trenger, og har nødvendige juridiske samarbeidspartnere, om du skulle trenge det.

 

Hva vil du bruke tiden din til?

Hva kan vi hjelpe deg med?

 

Del dette innlegget

Leave A Comment