Et samarbeid i skyen og en himmelsk opplevelse

Samarbeidet mellom Vitus Reiser og Tind Økonomi startet tilbake i 2016 og har vært en spennende og fremgangsrik kombinasjon. Vitus har fra starten hatt en uttalt målsetning om å være så digital som overhodet mulig, fordi en oppskalering skal gjøres uten at det bygges en stor og tung organisasjon med mange ansatte.

‘Vi bruker eksterne partnere for å få kvalitet, i stedet for å bruke av våre interne kvantitative ressurser. Vi søker alltid høy kompetanse, og samarbeidet med Tind Økonomi har lønt seg fra dag én,’ sier Håvard Moldskred, daglig leder og partner i Vitus Reiser.

Xledger – et forretningssystem for fremtiden

Tind Økonomi tilbyr skreddersydde økonomi og forretningsløsninger til bedrifter fra flere ulike bransjer, og gir kundene ett helhetlig, enkelt og ikke minst oversiktlig forretningssystem som muliggjør effektivisering og vekst. For Vitus har det vært helt sentralt å få integrert bookingsystemet med økonomisystemet. Moldskred viser til at det er denne kombinasjonen av tjenester som har gjort samarbeidet mellom Tind Økonomi og Vitus Reiser så fruktbart.

‘Vi bruker sannsynligvis 70% mindre tid på økonomi og samtidig har vi en bedre oversikt. Forretningssystemet Xledger som Tind Økonomi tilbyr oss, er rett og slett himmelsk. Vi har frigjort kapasitet, og kan i stedet sette søkelys på det vi kan best; reiser!’ fortsetter Moldskred. ‘Med Tind kjøper vi mer enn bare ett økonomisystem. Vi har en helintegrert løsning, ett fantastisk forretningssystem, og ikke minst utrolig god sparring i forhold til utvikling og vekst i bedriften.’

Moldskred forklarer videre at det er nettopp denne komplette pakken fra Tind Økonomi, som har gjort at dette samarbeidet er så viktig for Vitus Reiser. ‘Overgangen til digitale system har nesten vært ufattelig bra, vi bruker nå minimalt med tid på dette internt, noe som frigjør oss for andre oppgaver. Vi har hatt en veldig god utvikling med god fortjeneste. Dette ville ikke vært mulig uten dyktige støttespillere som spiller oss gode og tilbyr effektive og fremtidsrettede løsninger. Dette har vært spesielt viktig for å komme seg gjennom de siste 18 månedene, og vi ser positivt på fremtiden,’ avslutter Moldskred.

Økonomisk rådgivning som gir resultater

Gjennom de siste årene har Vitus Reiser hatt en god vekst, og av den samlede omsetningen på 300 millioner for Vitus står allerede Vitus på Sotra for en tredjedel. Selv om pandemien har vært tøff som for de fleste, er reisebransjen nå på vei tilbake. Vitus Reiser tilbyr flere spennende reiser med blant annet langtidsferier, elvecruise og vakre norgesreiser på programmet året rundt. Med sitt utrettelige fokus på kvalitet og forbedringer ser fremtiden lys ut for suksessbedriften på Sotra. Les mer om Vitus på vitusreiser.no

Tind Økonomi er en strategisk økonomipartner som tilbyr tjenester du sannsynligvis ikke har fått levert fra en regnskapsfører tidligere. Med solid faglig kompetanse skaper Tind Økonomi effektive integrasjoner mellom eksisterende systemer, økonomirapporter tilpasset kundens unike situasjon og alltid oppdaterte regnskap lett tilgjengelig for den enkelte bedrift.

Interessert i å vite hva Tind Økonomi kan gjøre for deg?

Kontakt oss