Tind Økonomi er en moderne regnskapsbedrift.  Vi skaper merverdi for våre kunder fordi regnskapet er oppdatert, tilgjengelig og har den kvalitet som kreves for å gi styret og daglig leder et riktig grunnlag for rette beslutninger.

Alle tjenester ligger i skyen og er tilgjengelig der du er, og når det passer deg.  Vi har 8 dedikerte og engasjerte medarbeidere som brenner for at du skal ha oppdatert styringsinformasjon.  At regnskapet er oppdatert er viktig for oss, fordi det er viktig for deg.

Vårt anbefalte system er Xledger som er det mest komplette forretningssystem i skyen.  Det er skalerbart og passer fra små til børsnoterte virksomheter.  Men det er ikke alle som passer i Xledger, så for disse tilbyr vi enten Poweroffice GO eller UniEconomy avhengig av preferanse. Utover dette har vi også kunder som er eiere av sine egne systemer hvor vi har ansvaret for regnskapet. Disse kjører enten på Visma Business eller UniMicro V3 med integrasjon mot time og contracting. Enkelt sagt er ikke system en begrensning for å kunne benytte vår fagkompetanse.

Vår forretningside bygger på at regnskapsproduksjon kan og skal gjøres så enkelt og effektivt som mulig, der du som kunde har tilgang til systemet og kan holde deg oppdatert på selskapets økonomiske situasjon.

I tillegg til tjenester innen regnskap, lønn, fakturering tilbyr vi rådgivningstjenester innen hele det økonomiske fagfeltet.  Eksempel på slike tjenester er budsjettering, skatt, konkurrentanalyse samt analyse av egen virksomhet.  Vi tilbyr å være en strategisk diskusjonspartner, og tilbyr også personalrådgivningstjenester.  Med oss som samarbeidspartner vil du få en leverandør som kan gi ditt selskap støtte på de aller fleste områder.

Selskapet ble etablert i 2008 og har vært i kontinuerlig vekst.

Selskapet har tre autoriserte regnskapsførere og en statsautorisert revisor.  Flere av våre ansatte er i utdanningløp for autorisasjon, og flere hever sin kompetanse på våre ulike systemer slik at vi på beste måte kan være den økonomipartner du trenger.

Bli kunde
Ta kontakt med oss

Vi er tilgjengelig på telefon hverdager mellom kl. 08-16.
Fyll ut skjema dersom du ønsker at vi tar kontakt med deg.

Besøksadresse:
Brugata 6, 4. etg, 5200 Os - tlf: 978 90 556

Kontaktskjema

Jeg bekrefter at jeg godkjenner personvernerklæringen på denne nettsiden

Du kan lese personvernerklæringen her