Tind Økonomi er en moderne regnskapsbedrift. Alle tjenester ligger i skyen og er tilgjengelig der du er, og når det passer deg.  Vi har 14 dedikerte og engasjerte medarbeidere som brenner for at du skal ha oppdatert styringsinformasjon.  At regnskapet er oppdatert er viktig for oss, fordi det er viktig for deg.

Vårt anbefalte system er Xledger som er det mest komplette forretningssystem i skyen.  Det er skalerbart og passer fra små til børsnoterte virksomheter.

Vår forretningside bygger på at regnskapsproduksjon kan og skal gjøres så enkelt og effektivt som mulig, der du som kunde har tilgang til systemet og kan holde deg oppdatert på selskapets økonomiske situasjon.

I tillegg til tjenester innen regnskap, lønn, fakturering tilbyr vi rådgivningstjenester innen hele det økonomiske fagfeltet.  Eksempel på slike tjenester er budsjettering, skatt, konkurrentanalyse samt analyse av egen virksomhet.  Vi tilbyr å være en strategisk diskusjonspartner, og tilbyr også personalrådgivningstjenester.  Med oss som samarbeidspartner vil du få en leverandør som kan gi ditt selskap støtte på de aller fleste områder.

Selskapet ble etablert i 2008 og har vært i kontinuerlig vekst. Fra 2019 fusjonerte selskapet med Atelas AS.  Selskapet har nå avdeling både på Voss og i Os.

Selskapet har fire autoriserte regnskapsførere og en statsautorisert revisor.  Flere av våre ansatte er i utdanningløp for autorisasjon, og flere hever sin kompetanse på Xledger slik at vi på beste måte kan være den økonomipartner du trenger.

 

Bli kunde
Ta kontakt med oss

Vi er tilgjengelig på telefon hverdager mellom kl. 08-16.
Fyll ut skjema dersom du ønsker at vi tar kontakt med deg.

Besøksadresse:
Os: Brugata 6 - tlf: 97890556
Voss: Regimentsvegen 158 - tlf: 95975445

Kontaktskjema